Check out our branch new back-to-back tills

Photo: Illustrative image for the 'Check out our branch new back-to-back tills' page

By Carol Hill

Customers and Partners have plenty to cheer about with the introduction of newly designed checkouts.

The back-to-back checkouts are currently on trial at our Woodley branch and will benefit shoppers and Partners with their spacious new design and thoughtful extra's.

The checkouts have a host of new features, including extra space to allow all cashiers enough room to manoeuvre; wider aisles to accommodate baby trolleys, pushchairs and wheelchairs - removing the need for designated wide aisles; improved supervisor accessibility to the till; increased space to store packing materials and it is easier to clean.

Taken from Chronicle:  Volume 63,   6th December 2003.

 

This page was added by Carol Hill on 06/09/2012.

If you're already a registered user of this site, please login using the form on the left-hand side of this page.