Check out our branch new back-to-back tills

Check out our branch new back-to-back tills

Customers and Partners have plenty to cheer about with the introduction of newly designed checkouts.

The back-to-back checkouts are currently on trial at our Woodley branch and will benefit shoppers and Partners with their spacious new design and thoughtful extra’s.

The checkouts have a host of new features, including extra space to allow all cashiers enough room to manoeuvre; wider aisles to accommodate baby trolleys, pushchairs and wheelchairs – removing the need for designated wide aisles; improved supervisor accessibility to the till; increased space to store packing materials and it is easier to clean.

Taken from Chronicle:  Volume 63,   6th December 2003.

 

No Comments

Start the ball rolling by posting a comment on this page!

Add a comment about this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *